Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Törzsvásárlói Program

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

A BigMall Törzsvásárlói Program részeként Ön a weboldalunkon történő regisztrációval automatikusan-vásárlás, illetve további nyilatkozat vagy bármilyen cselekmény nélkül- csatlakozik a rendszerhez.

A regisztrációval automatikusan elfogadja a web áruház és a törzsvásárlói rendszer általános részvételi feltételeit.


Ennek részeként a törzsvásárlói tagság eredményeként valamennyi termék megvásárlása után értékes jutalompontokat lehet gyűjteni, amelyeket akár már a következő vásárlás alkalmával kedvezményekre lehet átváltani.


Akár azonnal beválthatja a pontjait forintokra, árengedményre jogosító kuponokat vásárolhat belőle vagy kérheti érte az ingyenes házhozszállítást.

A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM FELTÉTELEI - SZABÁLYZAT

 

A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM ALAPJA

 

A törzsvásárlói program tulajdonosa és üzemeltetője a DRM Hungary Kft (1174 Budapest, Kvasz András utca 14 1/5; továbbiakban: DRM Hungary Kft).

A Törzsvásárlói Programba belépő vásárlók a Bigmall.hu web áruház oldalán lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek, és azok összeadódnak a személyes virtuális számlájukon.


Az így összegyűjtött pontok forintra válthatja a pontjait és így költheti el.


II. HOGYAN SZÁMOLJÁK A PONTOKAT?


1. Az áruházban történt fizetés és a megrendelés lezárása után automatikusan megjelennek a pontok.

2. A pontszámítás alapja a vásárló által megvásárolt egyes termékek forintban kifejezett értéke.

A megvásárolt termék forintban meghatározott értékének minden megkezdett 100 Ft vásárlás után 1 pontot ír jóvá a rendszer.

Akciós jelleggel a pont jóváírás feltételeit egyoldalúan módosíthatjuk, erről információt a főoldalon vagy az egyes termékek leírásánál találhat, illetve hírlevélben értesülhet.


4. Egyes vásárlói akciók keretében meghatározott termékekre vonatkozóan a BigMall.hu web áruház extra pontot írhat jóvá a felhasználó törzsvásárlói egyenlegén.


III. KI LEHET A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM RÉSZTVEVŐJE?


1. A Törzsvásárlói Programban részt vehet minden regisztrált természetes személy.


2. A 18. életévét be nem töltött személy szülője, vagy gondviselője írásbeli hozzájárulásával válhat a program törzsvásárlójává. Cselekvőképtelen személy, jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok nem vehetnek részt a programban.


3. A Programban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.


4. A Programban való részvétel nem jár hátránnyal, a pontok felhasználása önkéntes. A felhasználó a shop@bigmall.hu címre elküldött írásbeli rendelkezése alapján a Programból bármikor kiszállhat.


IV. A PONTSZERZÉS, A PONTOK ÉRVÉNYESSÉGE


1. A Törzsvásárlói Programban szerzett pontok a rendelés átvételét követő naptól használhatóak fel.

A pontok felhasználásának nincs meghatározott időpontja.

Vásároljon rendszeresen és minden vásárlással növeli pontjai számát.


2. Az adott vásárlással megszerezhető törzsvásárlói pontok felhasználására a megrendelés teljesülése esetén van lehetőség.


3. A DRM Hungary Kft részéről nem teljesített vagy a felhasználó által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén pontjóváírás nem történik.


4. A Programban a sikertelen rendelésekért a DRM Hungary Kft nem számít fel pontot. Amennyiben a felhasználó a futárszolgálattól nem veszi át a rendelését, vásárlása törlésre kerül, törzsvásárlói pontjóváírás nem történik. Amennyiben a megrendelt termék (ek)et a felhasználó reklamáció miatt juttatja vissza a DRM Hungary Kft-nek, úgy a DRM Hungary Kft fenntartja a jogot az egyedi elbírálásnak, hogy az adott vásárlásáért ad-e pontot.


V. A PONTBEVÁLTÁS MÓDJAI


1. A gyűjtött pontok csak és kizárólag kedvezmény igénybevételére használhatók fel, készpénzre nem átválthatóak.

Vásárláskor, ha pontbeváltás történik,1 pont 1 Forint árengedménynek felel meg.

Egy vásárlás alkalmával a vásárolt érték legfeljebb 80%-a fizethető törzsvásárlói pontokkal, az ezen felüli összeget a törzsvásárló köteles pénzben megfizetni.


2. A pontbeváltás során vásárolt termékek után járó pontok ugyanúgy jóváírásra kerülnek, mintha ha nem pontbeváltással fizetne a törzsvásárló.

 

VI. A GYÜJTÖTT PONTOK ÉS A KUPONFELHASZNÁLÁS FELTÉTELEI


1. A gyűjtött pontok más regisztrált tagnak nem adhatóak át és más regisztrált tagok pontjaival nem vonhatóak össze.


2. A kuponkedvezmény más akcióval, további kedvezménnyel nem összevonható és csak a meghatározott kategóriák termékeire érvényes.


3. A kupon az érvényességi idő alatt egy vásárlásra jogosít.


4. A Törzsvásárlói Program keretein belül aktivált kupon más felhasználónak történő átadására, elajándékozására nincs lehetőség, azt kizárólag a pontjait kuponra beváltó felhasználó használhatja fel.


VII. A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM ÉRVÉNYESSÉGE


1. A DRM Hungary Kft törzsvásárlói Programja határozatlan időtartamú. A web áruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy akciós jelleggel a törzsvásárlói pontok jóváírásának módján egyoldalúan változtasson vagy bizonyos termékek esetén további pontokat írjon jóvá.


2. DRM Hungary Kft jogosult a törzsvásárlói programot megszüntetni vagy a pontgyűjtés módját és a feltételeit saját hatáskörben bármikor egyoldalúan megváltoztatni a törzsvásárlók 30 nappal korábbi értesítésével, amely írásos levél, azaz email formájában a regisztráció során megadott email címre történik.


3. A törzsvásárlói program megszűnése esetén az értesítés kiküldésétől kezdve a pontok kibocsátása megszűnik, a korábban megszerzett pontok beváltására 30 napig van lehetőség. A 30 nap leteltével az addig be nem váltott pontok megszűnnek. A továbbiakban a program megszűnéséből és a be nem váltott pontokból eredő igényérvényesítésre nincs mód.


VIII. JOG- ÉS ADATVÉDELEM


1. A DRM Hungary Kft nem ellenőrzi, hogy a törzsvásárlók által a regisztráció során vagy egyéb módon közölt adatok a valóságnak megfelelnek-e, az ebből eredő esetleges visszaélések vagy igények miatt a DRM Hungary Kft-el szemben minden jogi út kizárva.


2. A törzsvásárlói programra a DRM Hungary Kft. jogi és adatvédelmi szabályzata vonatkozik.